Uw rendement

Voltis, als erkend installateur van zonnesystemen, zorgt ervoor dat u in aanmerking komt voor alle mogelijke financiële voordelen die uw investering in zonnepanelen biedt. Onze gespecialiseerde partners, waaronder Sonnenstromfabrik, ERGO verzekeringen en Btw Centrale, kunnen de meeste administratieve verplichtingen uit handen nemen. Wij kunnen u ook helpen om de complexiteit van de regelingen en wetten te begrijpen en uw zonnesysteem zo efficiënt en winstgevend mogelijk te maken.

Verlaag uw elektriciteitsrekening.

Verklein uw ecologische voetafdruk

Geniet van energie-onafhankelijkheid en zekerheid

Verhoog de waarde van uw eigendom

Externe factoren

Hoewel zonneschijn cruciaal is voor de prestaties van zonnepanelen, zijn er andere externe factoren die het vermogen en de efficiëntie van een zonne-installatie kunnen beïnvloeden. Hoewel meer zonlicht misschien ideaal lijkt, kunnen hoge temperaturen de paneelprestaties verminderen. De beste temperatuur voor een optimale celgeleiding is rond de 25 graden Celsius. De locatie van de zonnepanelen kan ook van invloed zijn op de prestaties, waarbij westelijke locaties meer zonlicht ontvangen dan oostelijke of centrale locaties. Evenzo zullen panelen op het zuiden meer elektriciteit opwekken dan panelen die niet op het zuiden zijn gericht. Ook de plaatsing van de panelen speelt een cruciale rol, want een slimme plaatsing kan voor natuurlijke verkoeling zorgen en schaduwvorming voorkomen. De ideale hoek voor maximale output ligt tussen 30 en 40 graden, waarbij afwijkingen de efficiëntie met ongeveer 10% verminderen.

Uw rendement

Om de specifieke impact op het rendement van uw zonnesysteem te bepalen, biedt Voltis een gratis en vrijblijvende professionele taxatie van uw vastgoed aan. Na het assessment ontvangt u een transparante offerte en een persoonlijk rapport waarin het geschatte rendement en de return on investment van uw zonnepaneelsysteem worden weergegeven. De beoordeling omvat verschillende aspecten, waaronder de elektrische meterkast, omvormer, bekabeling, daktype en omgeving. Met deze informatie kunt u een weloverwogen beslissing nemen of zonnepanelen geschikt zijn voor uw woning en hoeveel energie u kunt verwachten op te wekken.

Is us huis klaar voor zonnenpanelen?

De plaatsing van de omvormer

De plaatsing van de omvormer heeft invloed op het rendement van uw zonnepanelensysteem. Als de omvormer op een te warme plaats staat of onvoldoende luchtcirculatie heeft, zal het systeem minder goed werken en kan de omvormer sneller kapot gaan. Daarom proberen we altijd het juiste compromis te vinden tussen jouw voorkeuren en het plaatsingsadvies van de assessor.

Hoe worden de kabels geleid?

Idealiter lopen de kabels tussen de omvormer en de meterkast door een lege buis. Mocht dit echter niet mogelijk zijn, dan zoeken we samen met u naar het beste alternatief voor een efficiënte en nette (onzichtbare) bedradingsoplossing. Zo kunnen we gebruik maken van een UV-bestendige buis die we achter de dakgoten en regenpijpen naar de meterkast kunnen leiden.

Omgeving

Als onderdeel van ons beoordelingsproces voeren we een milieuonderzoek uit om te bepalen waar de zon schijnt, waar de schaduwen vallen en of er obstakels zijn. Deze informatie is cruciaal bij het bepalen van de optimale locatie voor uw zonnepanelensysteem, waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met uw prestaties, maar ook met de veiligheid van zowel uw omgeving als installateurs. Tijdens dit proces brengen we ook alle benodigde materialen in kaart om een ​​naadloos installatieproces te garanderen.

Geschikte meterkast

Voordat u een zonnepaneelsysteem installeert, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw meterkast geschikt is voor de klus. Er zijn twee soorten elektrische panelen: zekeringkasten en stroomonderbrekerpanelen. Afhankelijk van het type paneel dat u heeft, bepalen we welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd om het voor te bereiden op uw zonne-installatie. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw zonnepanelensysteem effectief werkt en voldoet aan alle noodzakelijke voorschriften.

Daktype

Bij Voltis zijn we er trots op dat we op vrijwel elk type dak zonnepanelen kunnen plaatsen. Tijdens het gratis en vrijblijvende locatieonderzoek bekijken onze experts uw dak grondig en beoordelen hoe het type, de hellingshoek en eventuele obstakels het installatieproces kunnen beïnvloeden. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat onze offerte nauwkeurig het werk weergeeft dat moet worden gedaan, en dat onze bekwame installateurs meteen aan uw project kunnen beginnen, ongeacht de uitdagingen die uw dak met zich meebrengt.

Bespaar geld

Hoeveel besparen zonnenpanelen?

Door zonnepanelen te plaatsen kunt u flink besparen op uw energierekening. De exacte hoeveelheid is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het systeem, de hoeveelheid zonlicht op uw locatie en uw energieverbruik. Gemiddeld kunnen huiseigenaren echter duizenden euro’s besparen gedurende de levensduur van hun zonnepanelensysteem. Bovendien kunt u door uw eigen schone energie op te wekken uw ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Schoon. Hernieuwbaar. Efficiënt.

Dat is wat onze benadering van energie bij Voltis definieert. Wij geloven in het benutten van de kracht van de zon om onze klanten duurzame oplossingen te bieden. Ons deskundig team zorgt ervoor dat elke zonne-installatie op maat wordt gemaakt om de efficiëntie te maximaliseren en besparingen te optimaliseren. Met Voltis kunt u zich goed voelen over de energie die u verbruikt.

Vraag nu een offerte aan